beter leren slapen

Hulp om beter te slapen


Slapen kan zo heerlijk zijn, en lekker fris en uitgerust de dag beginnen. Voor veel mensen is dit niet het geval. Zo’n 62% van de Nederlandse vrouwen geeft aan regelmatig slecht te slapen. Ook ik was lange tijd een van hen.

We slapen allemaal weleens een nacht niet goed, je voelt je dan de volgende dag erg belabberd en moe. Maar wat als je langere tijd niet goed slaapt? Dit geeft veel gezondheidsproblemen, zowel lichamelijk- als geestelijke problemen.


Herken je onderstaande? Dan is hulp om beter te slapen een aanrader.

• Val je moeilijk in slaap?

• Word je s nachts vaak wakker?

• Word je heel erg vroeg wakker?

• Lig je s nachts veel wakker?

• Heb je overdag weinig energie?

• Word je niet uitgerust wakker?


Als Slaapcoach help ik je graag weer om beter te slapen! Zodat je weer uitgerust de dag kan beginnen. Hoe mooi is dat?
Omdat mannen ook vaak slaapproblemen ervaren zijn mannen ook van harte welkom! Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om weer lekker in hun vel te zitten!


Ik help je graag om weer beter te slapen:


  • Slaapcoaching in kleine groepjes (sessie van 4 workshops)


  • Een Slaapconsult, dit is een 1 op 1 Slaapcoaching, helemaal specifiek op jouw problemen. We gaan echt op onderzoek wat de oorzaak is.


Waar de workshops wat meer veel voorkomende oorzaken is, gaat een slaapconsult veel dieper op jouw slaapprobleem in. Onderzoek (bijv via bloedonderzoek) naar specifieke oorzaken zoals onbalans in de neurotransmitters, cortisol, slaaphormonen of geslachtshormonen.

Vaak is het wel aan te raden om eerste de 4 weekse sessies te doen, zodat je al heel wat handvaten hebt en oorzaken uitgesloten kunnen worden. Ook hoef ik dan deze informatie niet meer met je te delen. Zo gaat het sneller en heb je minder consulten nodig.

Slaapcoaching in kleine groepjes van 4-6 personen mannen en/of vrouwen

De slaapcoaching bestaat uit vier sessies van elk 2 uur

Jouw bijdrage is € 150,- voor 4 sessies


Vergoeding door werkgever! Sommige werkgevers hebben een Vitaliteitsbudget, informeer bij je werkgever of de slaapcoaching ook hieruit vergoed kan worden.


Datum:

  • woensdagochtend 10:00-12:00 uur 
  • 14 februari, 28 februari, 13 maart en 27 maart

Locatie: Gezondheidscentrum Bolsward


Komen de bovengenoemde datums niet goed uit?

Of wil je bijvoorbeeld liever samen met een eigen groepje (vriendinnen/vrienden/zussen/collega's etc) Neem dan contact op, dan kijken we samen naar wat mogelijk is.Persoonlijk Slaapconsult (tarief is afhankelijk van aantal consulten)

Het is natuurlijk ook mogelijk om 1 op 1 hulp te krijgen bij jouw slaapproblemen. Dit is dan dmv van een intake gesprek gevolgd door, indien nodig, een aantal losse consulten.

We gaan dan samen op jouw persoonlijke situatie in, je krijgt een eigen behandelplan. Dit kan ook handig zijn wanneer je al heel veel geprobeerd hebt en dat slapen nog steeds erg lastig is. Dan kan een persoonlijk consult extra toevoegen, eventueel naast de slaapcoaching workshops.


Het aantal consulten is afhankelijk van jouw situatie. Als je slaapcoachings workshops al gevolgd hebt zal het traject korter zijn omdat je al veel handvaten hebt gehad. Je krijgt van ieder consult een verslag. Supplementen kunnen een aanvulling zijn. 

Vergoeding door werkgever! Sommige werkgevers hebben een Vitaliteitsbudget, informeer bij je werkgever of de slaapcoaching ook hieruit vergoed kan worden.