<alt> EMB  Bloedtest Bolsward

Wat is een EMB Bloedtest?


Een EMB Bloedtest (Energetisch Morfologische Bloedtest) is anders dan een regulier bloedonderzoek bij de huisarts. Een EMB Bloedtest meet ook, net zoals een bloedonderzoek bij de huisarts, rode- en witte bloedcellen en bloedplaatjes, dit wordt ook wel basis hematologie genoemd. Maar daarnaast wordt je bloed ook onder een microscoop bekeken, dit heet levend bloedanalyse. Ten slotte wordt er een energetische analyse gedaan.

Met deze uitgebreide EMB Bloedtest kan ik jou nog gerichter helpen, het geeft namelijk ontzettend veel informatie weg over jouw gezondheid.


Meten = weten

Ons bloed is het transportsysteem van ons lichaam. Het stroomt dagelijks duizenden keren rond door onze bloedvaten. Bloed vervult een essentiële rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen. Daarnaast is het onze interne temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem.


De kwaliteit van het bloed kan dus je hele systeem beïnvloeden en ons daarom juist ook zoveel inzichten geven. Reguliere bloedtesten kunnen diverse factoren aan het licht brengen, zoals ijzertekort en infecties. De EMB test heeft echter een andere benadering van bloedonderzoek voor een nog uitgebreider inzicht in je gezondheid.


Inzicht in je gezondheid

Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje. Met deze EMB test krijg je inzicht in reguliere waarden zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen. Maar het kan ook verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. Waarden die met dit onderzoek naar boven kunnen komen zijn onder andere:

  • Vitaminen- en mineralentekorten
  • Darm- en leververstoring
  • Vrije radicalen en toxiciteit
  • Virale en bacteriële belasting
  • Pancreasinsufficiëntie
  • Hormoonbalans


Slechts enkele druppels bloed geven dus uitgebreide informatie over de conditie van je gehele systeem. Vervolgens maak ik een vertaalslag naar de praktijk, je ontvangt een uitgebreide analyse en advies. Hiermee leer je bewuster kijken naar je voedingspatroon en leefstijl.


NB: de adviezen uit deze test hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest. De EMB test vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg.


Bekijk de EMB Bloedtest pakketten hier

Geef je nu op! We hebben sowieso eerst een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.