Over mij

Mijn naam is Tineke Wiersma en ik ben geboren in 1968. Inmiddels al 30 jaar samen met Willem en samen hebben we 2 tienerdochters.


Gezond zijn betekent voor mij zowel lichamelijk als geestelijk lekker fit zijn

Voor mij is dit niet altijd zo geweest. Ik heb veel gedoe gehad zoals met chronische bronchitis (ondanks dat ik nooit gerookt heb), darmproblemen, netelroos en kon lastig omgaan met stress.

En slapen is ook lang een dingetje geweest, en niet uitgerust wakker worden is niet fijn. En je ziet het ook nog eens zo goed!

Ach weetje, iedereen heeft wel wat, dacht ik. En er waren tijden dat ik me wel redelijk fit voelde. Toen wist ik nog niet wat echt fit was 😉


Ik at altijd best wel gezond dacht ik

Ik at echt heel veel fruit, veel donker volkorenbrood met kaas en een halve liter karnemelk per dag. Wel regelmatig vreetbuiten, dan at ik zo een pond zoute drop. En overgewicht heb ik ook nooit gehad, wel een slap buikje, maar ja na een bevalling van een 8.5 en een 9 ponder is dat ook niet raar toch? Toch? Gelukkig heb ik de laatste jaren heel veel geleerd en zelf ervaren. En die ervaringen hebben mij zoveel gebracht! Want ik weet dat het werkt!


Mijn passie is om vrouwen te helpen weer lekker in hun vel te zitten

Ik wil vrouwen laten ervaren wat een gezonde leefstijl voor verschil kan maken. Kies voor je gezondheid en merk dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel gaat zitten! Kleine veranderingen in je leefstijl kunnen al een groot verschil maken! Ieder mens is uniek, en zo bekijk ik jou ook.

We kijken samen wat bij jou past en jij ervaart wat het met jou doet. Ik heb de volledige aandacht voor jou en een uitgebreid consult. Graag help ik jou bij de zoektocht naar een fit lichaam, je moet het natuurlijk zelf doen, en ik begeleid je daarbij.


Ik begeleid jou ook graag naar een gezondere leefstijl! Ik gun jou dat zo erg! Gun jij je dat zelf ook?


Leuke weetjes over mij:


 • Mijn dochters Donna en Sophia zijn mijn alles
 • Ik wandel ontzettend graag en het allerliefst in het bos of over de branding
 • Ik ga graag naar Toscane en Umbrië op vakantie
 • Boeken over spiritualiteit verslind ik
 • Ik ben dol op kamerplanten, onze woning raakt bijna overwoekerd :-)
 • We hebben twee pony’s en een kat
 • Wist je dat ik ook lang niet goed kon slapen?
 • Ik kook graag maar niet te ingewikkeld
 • Maar ik laat ook graag voor mij koken
 • Ik hield vroeger helemaal niet van sporten
 • Ik ben nu verzot op yoga
 • Ik word erg blij van wijntjes drinken met vriendinnen
 • En mijn “guilty pleasure” is zoute drop, dus af en toe een dropje. Maar ik eet geen hele zakken meer leeg zoals vroeger

Wat klanten over Tineke zeggen


Altijd geïnteresseerd geweest in voeding en leefstijl maar niet wetende hoe ik het moest doen, toen ik bij Tineke terecht kwam voor een EMD bloedtest.
Daar kwamen vele herkenbare klachten uit, Tineke heeft ze met me doorgespit en me duidelijke adviezen, tips en recepten gegeven zodat ik het kon toepassen in mijn leven en zo een nieuwe leefstijl kon aannemen.
Niets is haar teveel, ze is rustig, begripvol en heeft behoorlijke kennis over hetgeen waarover ze praat, ze zet zich voor meer dan 100% in om het je zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken en uit te leggen zodat het eenvoudig in je leven past.
Ik ben erg blij dat ik deze investering in mezelf heb gedaan en dit alles bij Tineke hebt gevolgd.


- Renkse de Jong


Ik zou Tineke aan iedereen aan kunnen raden! Ze geeft je zoveel inzichten over voeding en een gezonde levensstijl.Het advies wat ze geeft is dan ook precies afgestemd op wat jouw lijf nodig heeft.Ik merkte al snel resultaat.Ik voel me energieker, gezonder, en zit lekkerder in mijn vel.Ze heeft me de motivatie gegeven om het beste uit mezelf te halen. En wat een lekkere recepten! Je kan er ook makkelijk je eigen twist aan geven.Mijn gezin is ook erg enthousiast! (Vooral de bananen pannenkoekjes).Tineke doet het erg leuk en je voelt je gelijk op je gemak.


L. Hubbard