Tineke Wiersma Slaapcoach

Over mij

Mijn naam is Tineke Wiersma en ik ben geboren in 1968, en kom uit een groot gezin.  Inmiddels ben ik al meer dan 30 jaar samen met Willem en samen hebben we 2 hele leuke dochters.


Gezond zijn betekent voor mij zowel lichamelijk als geestelijk lekker fit zijn

Voor mij is dit niet altijd zo geweest. Ik heb veel gedoe gehad zoals met chronische bronchitis (ondanks dat ik nooit gerookt heb), darmproblemen, netelroos en kon lastig omgaan met stress.

En slapen is ook lang een dingetje geweest, en niet uitgerust wakker worden is niet fijn. En je ziet het ook nog eens zo goed!

Ach weetje, iedereen heeft wel wat, dacht ik. En er waren tijden dat ik me wel redelijk fit voelde. Toen wist ik nog niet wat echt fit was šŸ˜‰


Ik at altijd best wel gezond, dacht ik

Ik at echt heel erg veel fruit, veel donker volkorenbrood met kaas en een halve liter karnemelk per dag. Ook had ik regelmatig vreetbuiten, dan at ik zo een pond zoute drop, dat voelde op het moment even goed, maar al snel voelde ik mij nog ellendiger.  Gelukkig heb ik de laatste jaren heel veel geleerd en zelf ervaren. En die ervaringen hebben mij zoveel gebracht! Want ik weet hoe het werkt en dat het werkt!


Mijn passie is om jou te helpen weer lekker in jouw vel te zitten

Ik wil je laten ervaren wat een gezonde leefstijl voor verschil kan maken. Kies voor je gezondheid en merk dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel gaat zitten! Kleine veranderingen in je leefstijl kunnen al een groot verschil maken! Ieder mens is uniek, en zo bekijk ik jou ook.

We kijken samen wat bij jou past en jij ervaart wat het met jou doet. Ik heb de volledige aandacht voor jou in een uitgebreid consult. Graag help ik jou bij de zoektocht naar een fit lichaam, je moet het natuurlijk zelf doen, en ik begeleid je daarbij.


Ik begeleid jou ook graag naar een gezondere leefstijl! Ik gun jou dat zo erg! Gun jij je dat zelf ook?


Leuke weetjes over mij:


 • Ik wandel ontzettend graag en het allerliefst in het bos of over de branding
 • Ik ga graag naar Toscane en UmbriĆ« op vakantie
 • Boeken over spiritualiteit lees ik erg graag
 • Ik ben hou erg van kamerplanten, onze woning raakt bijna overwoekerd :-)
 • We hebben een pony  en een kat
 • Wist je dat ik ook lang niet goed kon slapen? 
 • Ik kook graag maar niet te ingewikkeld 
 • Vroeger haatte ik sporten, nu doe ik aan beweging die ik echt leuk vind
 • Ik hou ontzettend veel van yoga en ben zelf inmiddels YogaNidra docent
 • Ik word erg blij  van gezellig bijkletsen met vriendinnen, met een wijntje erbij :-)
 • En mijn ā€œguilty pleasureā€ is zoute drop, dus af en toe een dropje. Maar ik eet geen hele zakken meer leeg zoals vroeger

Wat klanten over Tineke zeggen


Altijd geĆÆnteresseerd geweest in voeding en leefstijl maar niet wetende hoe ik het moest doen, toen ik bij Tineke terecht kwam voor een EMD bloedtest.
Daar kwamen vele herkenbare klachten uit, Tineke heeft ze met me doorgespit en me duidelijke adviezen, tips en recepten gegeven zodat ik het kon toepassen in mijn leven en zo een nieuwe leefstijl kon aannemen.
Niets is haar teveel, ze is rustig, begripvol en heeft behoorlijke kennis over hetgeen waarover ze praat, ze zet zich voor meer dan 100% in om het je zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken en uit te leggen zodat het eenvoudig in je leven past.
Ik ben erg blij dat ik deze investering in mezelf heb gedaan en dit alles bij Tineke hebt gevolgd.


- Renkse de Jong


Ik zou Tineke aan iedereen aan kunnen raden! Ze geeft je zoveel inzichten over voeding en een gezonde levensstijl.Het advies wat ze geeft is dan ook precies afgestemd op wat jouw lijf nodig heeft.Ik merkte al snel resultaat.Ik voel me energieker, gezonder, en zit lekkerder in mijn vel.Ze heeft me de motivatie gegeven om het beste uit mezelf te halen. En wat een lekkere recepten! Je kan er ook makkelijk je eigen twist aan geven.Mijn gezin is ook erg enthousiast! (Vooral de bananen pannenkoekjes).Tineke doet het erg leuk en je voelt je gelijk op je gemak.


L. Hubbard