Gezondebalansleefstijlcoaching 

                                                                           
Yoga Nidra wat is dat? 

Yoga Nidra is een techniek waardoor je je heel diep kunt ontspannen, zowel lichamelijk, als geestelijk als emotioneel. Je ervaart een gevoel van weldaad, diepe ontspanning en intense rust.


Nidra betekent slaap, en toch is het niet de bedoeling dat je tijdens Yoga Nidra in slaap valt. Je balanceert eigenlijk tussen waken en slapen, je valt net niet in slaap. Je lichaam is dan helemaal ontspannen terwijl je bewustzijn alert blijft. Hierdoor ga je ook in diepere lagen van je bewustzijn ontspannen. Dit zorgt niet alleen voor een lichamelijke ontspanning maar ook een geestelijke en emotionele ontspanning. 


Bij regelmatige beoefening van  Yoga Nidra voel je je na 1 Yoga Nidra sessie evenveel uitgerust en opgeknapt als na 3 tot 4 uur slaap.


Yoga Nidra is niet ingewikkeld of moeilijk. Het enige wat je moet doen is comfortabel liggen op een matje met een dekentje, kussentje, rolletje etc  wat jij fijn vindt. Je luistert naar mijn stem en volgt deze met aandacht. En val je toch in slaap, dat is helemaal niet erg, dan had je het gewoon nodig. Je kunt het niet fout doen. Ik begeleid je door de Yoga Nidra heen.


Er is erg veel onderzoek gedaan naar Yoga Nidra en er zijn heel veel voordelen aan Yoga Nidra. Eentje ervan gaat over slaap. Het zal je slaapkwaliteit verbeteren en slapeloosheid verminderen. Je traint je lichaam om te ontspannen en gemakkelijker in een diepere slaaptoestand te komen.


Bovenstaande Yoga Nidra wordt gehouden bij Yoga Bolsward, dit is in het Gezondheidscentrum Jelmerstraat 4F in Bolsward.


ik geef mij op voor een YogaNidra les
 

.
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram