Energetisch Morfologische Bloedtest  (EMB)

Vanaf 1 oktober bied ik Energetisch Morfologische Bloedtest  (EMB) aan. Ik heb inmiddels de opleiding gedaan en ben mij nu goed aan het inlezen en voorbereiden zodat ik per 1 oktober ermee aan de slag kan.

Heb je weinig energie/moe/futloos, ben je vergeetachtig, slaap je slecht, last van je hormonen, buikklachten, huidklachten? Heb je al langere tijd (vage) klachten en is het niet duidelijk waar het vandaan komt? Heb je al van alles geprobeerd maar niet kunnen ontdekken wat de oorzaak is?

Dan kan een EMB bloedtest iets voor jou zijn. De EMB bloedtest toont aan welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen de oorzaak kunnen zijn van jouw  klachten.

Een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen.

Lees hier meer over de Energetische Morfologische Bloedtest (EMB)

Hoe werkt het?

Door middel van een vingerprik neem ik enkele druppels bloed af. Dit stuur ik op naar het laboratorium waar ik mee samenwerk, hier worden de onderzoeken en analyses gedaan. Na 3 weken ontvang ik de uitslag en op basis hiervan maak ik een op jou afgestemd advies. Het gaat hier om voedings-,  suppletie-  en leefstijladviezen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest zijn er een aantal vervolgconsulten. 

Hier vind je de pakketten


E-mailen
Bellen
Map
Info