Gezondebalansleefstijlcoaching 
Orthomoleculaire leefstijl voor vrouwen 

Hoe kan ik jou helpen om je weer top fit te voelen?

Allereerst hebben we een gratis kennismakingsgesprek, dit doen we telefonisch en duurt ongeveer 15 tot 30 minuten.

Ik leg je eea uit over mijn werkwijze en we kijken of deze werkwijze ook bij jou past. Je krijg van mij een dagboek waarin je bijhoudt wat je eet en drinkt, en ook hoe het gaat met stress en slaap. We bespreken dit later bij de intake.

Het intake gesprek duurt ongeveer een anderhalf uur. We gaan het door jou ingevulde voedingsdagboek bespreken. Daarnaast bespreken we het intake formulier dat ik jou ook toestuur. We gaan bekijken wat jij graag wilt aanpakken, wat jouw doelen zijn. Ik maak voor jou een behandelplan en je krijgt voedingsadviezen. We gaan kijken wat het beste bij jou en bij jouw doel past. Soms is het nodig om supplementen te slikken.

In de vervolg consulten gaan we kijken hoe het gaat. Er zit vaak 3 a 4 weken tussen de consulten. Zijn er verbeteringen? Is het goed vol te houden? Wat lukt nog niet? Moeten we wat aanpassen? Graag wil ik jou laten ervaren wat een gezonde leefstijl kan doen voor jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het aantal consulten is afhankelijk van jouw doel.

  • Soms is het handig om een consult wandelend te doen, je komt dan letterlijk in beweging. Vaak komen hierdoor hele mooie inzichten. Ik heb een cursus wandelcoaching gevolgd.
  • Ook kan ik je in een wandelend consult laten zien hoe je beweging in kunt zetten in je dagelijkse leven. Het is een onderdeel van leefstijlcoaching. Ook heb ik de opleiding Leefstijlcoaching gedaan.   

De consulten doe ik via beeldbellen van Caresharing. Caresharing MDO Beeldbellen is volledig versleuteld en niets wordt opgeslagen. Je hebt geen account nodig en je hoeft niets te installeren! 

  • Het grote voordeel van een online consult is natuurlijk dat je geen reistijd en reiskosten hebt. En een online consult past sneller in jouw agenda. 
  • Wil je liever een live consult met mij in Bolsward, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het wandelend coaching is sowieso in Bolsward.

Tarieven  

  • Telefonisch kennismakingsgesprek 15-30 minuten gratis
  • Intakegesprek 90 minuten 100 euro
  • Vervolgconsult 60 minuten 70 euro, 30 minuten 35 euro


*De tarieven zijn exclusief eventuele supplementen en onderzoeken. 


Vergoedingen

Er zijn geen vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekeringen.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info