Gezondebalansleefstijlcoaching 

                                                                           
Klantervaringen

Ellen Van Bon
26-02-23 21:08:06
Slapen is van groot belang maar goed slapen niet vanzelfsprekend! Tijdens het vierdaagse slaapcoaching programma van Tineke heb ik veel inzichten gekregen welke zaken (­voeding/­leefstijl/­hormonen/­bioritme)­ van invloed zijn op slaapgedrag maar ook hoe je hier zelf weer invloed op kan pakken. Elk van de vier dagen werd afgesloten met een fijne yoga-nidra les. Het was fijn om met gelijkgestemden deze coaching te volgen en om ervaringen uit te wisselen. Tineke deelt haar kennis met veel toewijding en waardevolle nazorg! Een aanrader voor iedereen die slaapproblemen ervaart.
Adela Blanksma
25-01-22 11:53:32
Al jaren ben ik aan het klooien met mijn hormonen. Ook heb ik veel last van migraine. Ik ben eigenlijk uitgedokterd. Tineke kwam op mijn pad en het leek me goed om dit eens te proberen. Het is te kort om nu iets te zeggen of mijn klachten af zijn genomen, maar mijn lichaam voelt veel beter aan. Ik eet minder suikers en meer afwisselend. Het is fijn dat Tineke je elke week een weekmenu stuurt met recepten die goed te maken zijn. Op deze manier eet je geleidelijk anders! Uit de bloedtest kwamen resultaten waar ik niet aan gedacht had. Bijvoorbeeld bij mij waar een bepaald meridiaan loopt. Dan kun je last van je knieschijven krijgen. Ik heb heel vaak mijn knieschijf uit de kom gehad en ben er uiteindelijk aan geopereerd. Tineke is erg kundig en een zeer betrokken persoon. Ze heeft liefde voor het vak! Een consult zal ik je dan ook zeker aanraden. De investering is het zeker waard!
L Hubbard
21-01-22 16:13:03
Ik zou Tineke aan iedereen aan kunnen raden! Ze geeft je zoveel inzichten over voeding en een gezonde levensstijl.Het advies wat ze geeft is dan ook precies afgestemd op wat jouw lijf nodig heeft.Ik merkte al snel resultaat.Ik voel me energieker, gezonder, en zit lekkerder in mijn vel.Ze heeft me de motivatie gegeven om het beste uit mezelf te halen. En wat een lekkere recepten! Je kan er ook makkelijk je eigen twist aan geven.Mijn gezin is ook erg enthousiast! (Vooral de bananen pannenkoekjes).Tineke doet het erg leuk en je voelt je gelijk op je gemak.
Renske de jong
19-01-22 18:05:45
Altijd geïnteresseerd geweest in voeding en leefstijl maar niet wetende hoe ik het moest doen, toen ik bij Tineke terecht kwam voor een EMD bloedtest.
Daar kwamen vele herkenbare klachten uit, Tineke heeft ze met me doorgespit en me duidelijke adviezen, tips en recepten gegeven zodat ik het kon toepassen in mijn leven en zo een nieuwe leefstijl kon aannemen.
Niets is haar teveel, ze is rustig, begripvol en heeft behoorlijke kennis over hetgeen waarover ze praat, ze zet zich voor meer dan 100% in om het je zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken en uit te leggen zodat het eenvoudig in je leven past.
Ik ben erg blij dat ik deze investering in mezelf heb gedaan en dit alles bij Tineke hebt gevolgd.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram