Gezondebalansleefstijlcoaching 

                                                                           


Ik help je graag de beste versie van jezelf te worden! Zodat je weer lekker van het leven kunt genieten! En dat jouw energie weer stroomt!

Dus wil je ook:

  • Lekkerder in je vel zitten?
  • Beter slapen?
  • Je overgewicht aanpakken?
  • Meer energie?
  • Beter omgaan met stress?
  • Je chronische klachten aanpakken?

      

Ik werk holistisch, dit betekent dat ik niet alleen naar jouw specifieke klacht kijk, maar naar jou als mens in z´n totaliteit, want alles werk met elkaar samen. Ik kijk  dus niet alleen naar  jouw fysieke kant, maar ook naar jouw mentale-, emotionele- en spirituele kant. 

Dit houdt in dat niet alleen jouw eet- en beweegpatroon er voor zorgen hoe je je voelt maar ook bijvoorbeeld jouw emotionele gesteldheid. 


Ik ben Orthomoleculair Therapeut, dit valt ook onder de holistische therapie. Ik heb een vier jarige HBO opleiding tot Natuurkundig Orthomoleculair Therapeut gevolgd.


Wat is Orthomoleculair?

Het Griekse woord Orthos betekent goed of juist.  Moleculair gaat over de moleculen in ons lichaam. Het doel van orthomoleculaire therapie is onze lichaamscellen te voorzien van de optimale hoeveelheden noodzakelijke voedingsstoffen, vitamines en mineralen.  

Hierdoor kun je jouw optimale balans in gezondheid bereiken en behouden. Dit werkt natuurlijk preventief en daarnaast wordt er ook gekeken wat de oorzaak is van het ontstaan van een onbalans.


Hippocrates (460-370 v. Chr.) had er al een prachtige uitspraak over: “Laat voeding uw medicijn zijn en medicijn uw voeding”.


Ik begeleid vrouwen naar een gezondere leefstijl! Ik gun jou dat zo erg! Gun jij je dat zelf ook?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 


vraag HIER een kennismakingsgesprek aan


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram