Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

Wat is EMB?

Een EMB bloedtest is anders dan een regulier bloedonderzoek bij de huisarts. Een EMB meet ook, net zoals een bloedonderzoek bij de huisarts, rode- en witte bloedcellen en bloedplaatjes, dit wordt ook wel basis hematologie genoemd.  Maar daarnaast wordt je bloed ook onder een microscoop bekeken, dit heet levend bloedanalyse. Ten slotte wordt er een energetische analyse gedaan.

Met deze uitgebreide bloedtest kan ik jou nog gerichter helpen, het geeft namelijk ontzettend veel informatie weg over jouw gezondheid.                                       

Meten is weten

Ons bloed is het transportsysteem van ons lichaam. Het stroomt dagelijks duizenden keren rond door onze bloedvaten. Bloed vervult een essentiële rol door het vervoeren van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen naar de juiste organen en cellen. Daarnaast is het onze interne temperatuurregelaar en het middelpunt van ons afweersysteem. 

De kwaliteit van het bloed kan dus je hele systeem beïnvloeden en ons daarom juist ook zoveel inzichten geven. Reguliere bloedtesten kunnen diverse factoren aan het licht brengen, zoals ijzertekort en infecties. De EMB test heeft echter een andere benadering van bloedonderzoek voor een nog uitgebreider inzicht in je gezondheid. 

Inzicht in je gezondheid 

Een kijkje in het bloed geeft een beter beeld van het totale plaatje. Met deze test krijg je inzicht in reguliere waarden zoals de bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen. Maar het kan ook verschillende tekorten, verstoringen en belastingen aan het licht brengen. Waarden die met dit onderzoek naar boven kunnen komen zijn onder andere: 

·        Vitaminen- en mineralentekorten

·        Darm- en leververstoring

·        Vrije radicalen en toxiciteit

·        Virale en bacteriële belasting

·        Pancreasinsufficiëntie 

·        Hormoonbalans

 

Slechts enkele druppels bloed geven dus uitgebreide informatie over de conditie van je gehele systeem. Vervolgens maak ik een vertaalslag naar de praktijk,  je ontvangt een uitgebreide analyse en advies. Hiermee leer je bewuster kijken naar je voedingspatroon en leefstijl. 

                                    


 Mini pakket EMB Bloedtest €  199

Wat krijg je?

·     Intakegesprek van 45 min incl bloedprikken

·     EMB Bloedtest

·     Uitgebreid persoonlijk behandelplan

·     Vervolg consult van 60 min


Basis pakket EMB Bloedtest € 299,-

Wat krijg je?

·     Intakegesprek van 45 min incl bloedprikken

·     EMB Bloedtest

·     Uitgebreid persoonlijk behandelplan

·     2 vervolgconsulten van 60 min, 2 vervolg consulten van 30 min    Geef je nu op via het contactformulier! Wil je eerst wat meer informatie? Dat kan ook, je krijgt sowieso een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

NB: de adviezen uit deze test hebben een holistische insteek. De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest. De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg. 

.


E-mailen
Bellen
Map
Info