Gezondebalansleefstijlcoaching 

                                                                           Wil je gezonder eten? Voeding die bij jou past?

Dan is een voedingsanalyse is heel handig. Ik help jou bij een gezonde voedingskeuze zodat jij gezonder gaat eten. Een voedingsanalyse help jou ook als je wilt afvallen. Een paar kilo minder geeft al vaak veel meer energie. 

Wat houdt een voedingsanalyse in? Je ontvangt 2 weken voor de intake een eetdagboek, hierin houd je alles wat je eet en drinkt bij, en ook hoe je je op dat moment voelt. Voeding en stemming hebben nl veel invloed op elkaar. Daarnaast ontvang je een intakeformulier.

Adhv het eetdagboek en het intakeformulier bereid ik ons intakegesprek voor. Ik kijk naar jouw voedingspatroon, wat kan er beter of anders? Vaak is een niet juist voedingspatroon de oorzaak van veel klachten. 

Daarnaast kijk ik naar jouw gevoel bij het eten, waarom eet je op dat moment? Stress is een hele grote factor. Ook kan een goed supplement event ontstane tekorten aanvullen. Stress bijvoorbeeld gebruikt veel magnesium maar is ook nodig bij 300 processen in het lichaam. Stress (overleven en niet worden opgegeten door een leeuw) gaat altijd voor, magnesium wordt daar voor gebruikt en niet voor andere processen zoals  bijv  bij het zenuwstelsel voor een goede geestelijke balans.

Bij het intakegesprek (90 min) bekijken we samen jouw eetdagboek. Heb je bijv bepaalde klachten dan leg ik uit waarom bepaalde voeding niet handig is en waarom je er toch steeds zo'n zin in juist dat voedsel hebt. Ook kijken we samen naar je leefstijl zoals beweging, stress en slaap.

Je krijgt van mij 8 weken lang iedere week recepten toegestuurd. Daarnaast ontvang je voedingstips, beweegtips, slaaptips etc. Zo wordt het voor jou makkelijk om met gezonder voedingspatroon aan de slag te gaan. En het is helemaal niet ingewikkeld hoor! De recepten zijn eenvoudig en met weinig ingredienten en ontzettend lekker!

Na 8 weken hebben we weer een afspraak van 60 min. We kijken dan hoe het gaat en wat eventueel nog  beter kan. Je krijgt nl van dit gesprek naast het verslag ook nog tips toegestuurd. Je kunt het pakket eventueel aanvullen met nog een extra consult van 60 minuten (meerprijs is 60 euro).Voedingsanalyse 150,- euro *


  • Intake 90 minuten
  • Indien nodig suppletie advies
  • 8 weken lang lekkere en makkelijke recepten
  • Handige voedingsweetjes 
  • Leefstijltips 
  • Tussendoor mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail of app
  • Evaluatieconsult van 60 minuten na 8 weken


Wil je meer weten? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek doen we telefonisch en duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Ik leg je eea uit over mijn werkwijze en we kijken of dit ook bij jou past.

vraag HIER een kennismakingsgesprek aan
Er zijn geen vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekeringen.

*Alle bedragen zijn exclusief eventuele supplementen
E-mailen
Bellen
Map
Info