Hoe kan ik jou helpen om je weer top fit te voelen?

Allereerst hebben we een gratis kennismakingsgesprek, dit doen we telefonisch en duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Ik leg je eea uit over mijn werkwijze en we kijken of deze werkwijze ook bij jou past.

De consulten kunnen online via beeldbellen. Een consult op locatie is ook mogelijk.

 •   Het grote voordeel van een online consult is natuurlijk dat je geen reistijd en reiskosten hebt. En een online consult past sneller in jouw            agenda. 
 •   Wil je liever een live consult met mij in Bolsward, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het wandelend coaching is sowieso in Bolsward.


Voedingsanayse 

Voedingsanalyse is heel handig als je je wat fitter wilt voelen maar je weet niet waar je moet beginnen. Ook is het handig als je wilt afvallen. Een paar kilo minder geeft al vaak veel meer energie. 

Wat houdt een voedingsanalyse in? Je ontvangt 2 weken voor de intake een eetdagboek, hierin houd je alles wat je eet en drinkt bij, en ook hoe je je op dat moment voelt. Voeding en stemming hebben nl veel invloed op elkaar. Daarnaast ontvang je een intakeformulier.

Adhv het eetdagboek en het intakeformulier bereid ik ons intakegesprek voor. Ik kijk naar jouw voedingspatroon, wat kan er beter of anders? Vaak is een niet juist voedingspatroon de oorzaak van veel klachten. Daarnaast kijk ik naar jouw gevoel bij het eten, waarom eet je op dat moment? Stress is een hele grote factor. Ook kan een goed supplement event ontstane tekorten aanvullen. Stress bijvoorbeeld gebruikt veel magnesium maar is ook nodig bij 300 processen in het lichaam. Stress (overleven en niet worden opgegeten door een leeuw) gaat altijd voor, magnesium wordt daar voor gebruikt en niet voor andere processen zoals  bijv  bij het zenuwstelsel voor een goede geestelijke balans.

Bij het intakegesprek (90 min) bekijken we samen jouw eetdagboek. Heb je bijv bepaalde klachten dan leg ik uit waarom bepaalde voeding dan niet handig is en waarom je er toch steeds zo'n zin in juist dat voedsel hebt. Ook kijken we samen naar je leefstijl zoals beweging, stress en slaap.

Ik maak een op maat gemaakt menu voor jou gedurende de 8 weken. Daarnaast ontvang je voedingstips, beweegtips, slaaptips etc.

Na 8 weken hebben we weer een afspraak van 60 min. We kijken dan hoe het gaat en wat eventueel nog  beter kan. Je krijgt nl van dit gesprek nog tips toegestuurd. Je kunt het pakket eventueel aanvullen met nog een extra consult van 60 minuten (meerprijs is 70 euro).


Voedingsanalyse 199,- euro *

·       Intake 90 minuten

·       Indien nodig suppletie advies

·       8 weken lang bij jou passende weekmenu´s 

·       Handige voedingsweetjes 

·       Leefstijltips 

·       Tussendoor mogelijkheid om vragen te stellen via e-mail of app

·       Evaluatieconsult van 60 minuten na 8 weken


EMBtest

Heb je weinig energie/moe/futloos, ben je vergeetachtig, slaap je slecht, last van je hormonen, buikklachten, huidklachten? Heb je al langere tijd (vage) klachten en is het niet duidelijk waar het vandaan komt? Heb je al van alles geprobeerd maar niet kunnen ontdekken wat de oorzaak is?

Dan kan een EMB bloedtest iets voor jou zijn. De EMB bloedtest toont aan welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen de oorzaak kunnen zijn van jouw  klachten.

Een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen. 

Hoe werkt het? 

Door middel van een vingerprik neem ik enkele druppels bloed af. Dit stuur ik op naar het laboratorium waar ik mee samenwerk, hier worden de onderzoeken en analyses gedaan. Na 3 weken ontvang ik de uitslag en op basis hiervan maak ik een op jou afgestemd advies. Het gaat hier om voedings-, suppletie- en leefstijladviezen. 

EMB pakket 325- euro *

·       Intakegesprek met bloedprikken (60 min) 

·       Het uitwerken van de laboratorium uitslag

·       Het bespreken van de uitslag (60 min) na ong 4 weken

·       Op maat gemaakt advies, dit bestaat uit voedingsadvies, suppletie advies en leefstijl advies.

·       8 weken lang op maat gemaakte menu’s

·       Na 8 weken evaluatie consult (60 min)

·       Tussendoor vragen stellen via e-mail 

Lees hier meer over de EMB Bloedtest


Neurotransmitterprofielbepaling 

Soms gaat alles van een leien dakje, heerlijk is dat, maar soms lukt het ook gewoon niet. Er zitten dingen tegen, je bent onrustig, slaapt slechter, je kunt je niet goed concentreren en voelt je moe en futloos. Je hunkert naar zoetigheid en koffie, ondanks dat je er anders niet veel om geeft. En het sluipt erin. Wat is er toch aan de hand?

Wat is de Bravermantest?

De Bravermantest is ontwikkeld om inzicht te krijgen in de balans van de neurotransmitters in jouw lichaam. De Bravermantest is een lange lijst met vragen, met een ja of nee keuzes. De test duurt ongeveer 20 minuten. Uit deze test komt naar voren wat jouw natuurlijke neurotransmitter “natuur” is. Dit is de natuur die jou het makkelijkst af gaat en die je daardoor het meest gebruikt. En wordt ook duidelijk welke “natuur” verzwakt is. Dit uit zich vaak in bepaalde gezondheidsklachten, zowel lichamelijk als geestelijke klachten.

Wat zijn neurotransmitters?

Neurotransmitters is boodschapperstof die in een zenuwcel wordt gemaakt. Uiteindelijk komt deze neurotransmitter bij de juiste cellen terecht. Neurotransmitters zorgen voor de communicatie in je lichaam. Als hier een verstoring in zit werken lichaam en geest als geheel minder goed.

De neurotransmitter naturen

De 4 naturen werken samen om jou te bewegen iets te doen.

 •      Dopamine = brandstof (levert energie)
 •      Acetylcholine = gaspedaal (reguleert snelheid)
 •      GABA = rem (controleert beweging)
 •      Serotonine = herlaadt de batterijen (in hersenen)

Je hebt ze alle 4 wel nodig om flexibel te kunnen leven.

Wat doen ze eigenlijk tezamen? Ze bepalen:

 •        Hoe je denkt
 •       Hoe je je voelt
 •       Hoe je je gedraagt

En daarnaast beïnvloeden ze:

 •       Je geheugen
 •       Je oplettendheid
 •       Je persoonlijkheid
 •       Je psychische gezondheid

 

Neurotransmitterprofielbepaling en leefstijladviezen  99,- euro *

 •       Online Consult 60 minuten bespreken uitslag Bravermantest
 •       Uitslagen en Leefstijladviezen uitgewerkt
 •       Hertest B gedeelte na ongeveer 10 weken
 •       Uitwerken herstest met leefstijladviezen
 •       Online Consult 30 min bespreken hertest


Los consult 70 euro *

Wil je graag eenmalig een check en advies mbt leefstijl en voeding. Dat is mogelijk via een los consult. Je krijgt altijd een verslag van ons consult en tips en adviezen. 


*Alle bedragen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele supplementen
Wil je meer weten? Vraag via het onderstaand formulier een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek doen we telefonisch en duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Ik leg je eea uit over mijn werkwijze en we kijken of dit ook bij jou past.


*De tarieven en zijn inclusief BTW en exclusief eventuele supplementen en onderzoeken. De EMB Pakketten zijn exclusief eventuele supplementen.Er zijn geen vergoedingen mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekeringen.
E-mailen
Bellen
Map
Info